Poseben režim poslovanja

Spoštovani poslovni partner, glede na situacijo se žal ne moremo izogniti posebnemu režimu poslovanja. Prosimo vas, da odgovorno in strpno upoštevate spodnja pravila.


1. Skladno z uredbo Vlade Republike Slovenije potrošnikom (fizičnim osebam) blaga ne prodajamo več. Prav tako zaradi upoštevanja priporočil NIJZ, ukinjamo gotovinsko in kartično poslovanje tudi za pravne osebe in samostojne podjetnike.

2. PRODAJA BLAGA Z OSEBNIMI NAROČILI JE V NAŠEM PODJETJU DO NADALJNJEGA UKINJENA. Vse stranke naprošamo, da naročila predhodno posredujejo preko e-pošte: info@coma.si ali na telefon 01/587-42-10 v Ljubljani oz. 02/429-62-90 v Mariboru. O terminu in načinu prevzema vas bomo obvestili.
Vaša povpraševanja še vedno sprejemamo na znanih kontaktih in vam z veseljem izdelamo ponudbo, ki pa bo zaradi dela v okrnjeni zasedbi posredovana z zamikom.

3. VSTOP NEZAPOSLENIM OSEBAM v poslovne prostore podjetja je brez predhodnega dogovora PREPOVEDAN. Kupce in dobavitelje bomo v zunanje skladiščne prostore spuščali posamično, skladno s predhodno dogovorjenim terminom, zato priporočamo da se, v izogib koloni na Trpinčevi ali Sokolski ulici, predhodno dogovorite za termin prevzema ali dostave blaga.

4. Pri PREVZEMU ali DOSTAVI BLAGA morajo osebe, ki pripeljejo blago ostati v vozilu in počakati na poziv, da lahko pripravijo tovornjak za razklad/naklad. Pred izstopom iz kabine si morajo obvezno nadeti zaščitno masko in rokavice ter tovornjak pripraviti na razklad/naklad. Potem se morajo vrniti v kabino in počakati na dokončanje procesa. Dokumentacijo odložijo na mesto označeno za sprejem dokumentacije. Dokumentacija se ne vroča neposredno v roke, temveč se jo pusti na mestu označenem za sprejem dokumentacije. Prosimo, da striktno sledite navodilom našega osebja. Vsak naj uporablja le svoje pisalo.

5. Morebitno DOKUMENTACIJO, ki jo prinašate, lahko odlagate le na mesto MESTO, OZNAČENO ZA ODLAGANJE dokumentacije. Na tem mestu boste prejeli tudi morebitno prevzemno dokumentacijo.

6. Prosimo, da v času nahajanja v našem podjetju upoštevate PRAVILA HIGIENE. - Preden kihnete/zakašljate si pokrijte usta in nos s papirnatim robčkom ali kihnite/zakašljajte v zgornji del rokava. - Z rokami se ne dotikajte oči, ust ali nosu. - Uporabljen papirnat robček po vsaki uporabi odvrzite v koš. - Po kašljanju/kihanju si umijte roke z milom in vodo (ali si razkužite roke z razkužilom).

Glede na to, da je situacija nova in očitno izjemno zapletena za vse nas, vas prosimo za potrpežljivost in dosledno upoštevanje navodil.

Upamo, da bomo na ta način skupaj pripomogli k zajezitvi okužb in hkrati omilili tudi gospodarsko škodo.

Čuvajte se!

Coma commerce d.o.o.


Arhiv objav

Menu