Poseben režim poslovanja

Spoštovani poslovni partner, glede na situacijo zopet prehajamo na spomladanski oz. »karantenski« režim poslovanja. Prosimo vas, da odgovorno in strpno upoštevate spodnja pravila.


Spoštovani poslovni partnerji,

glede na situacijo zopet prehajamo na spomladanski oz. »karantenski« režim poslovanja. Prosimo vas, da odgovorno in strpno upoštevate spodnja pravila.

1. PRODAJA BLAGA Z OSEBNIMI NAROČILI V NAŠIH PROSTORIH JE DO NADALJNJEGA UKINJENA.

Vse stranke naprošamo, da naročila predhodno posredujejo preko e-pošte info@coma.si ali na telefon 01/587-42-10 v PE Ljubljana oz. 02/429-62-91 v PE Maribor . O terminu in načinu prevzema vas bomo obvestili.

Vaša povpraševanja še vedno sprejemamo na znanih kontaktih in vam z veseljem izdelamo ponudbo, ki pa bo zaradi dela v okrnjeni zasedbi posredovana z zamikom.

2. VSTOP NEZAPOSLENIM OSEBAM v poslovne prostore podjetja je brez predhodnega dogovora PREPOVEDAN. Zato priporočamo, da se predhodno dogovorite za termin prevzema ali dostave blaga.

3. Pri PREVZEMU ali DOSTAVI BLAGA morajo osebe, ki pripeljejo ali pridejo po blago, ostati v vozilu in počakati na poziv, da lahko pripravijo tovornjak za razklad/naklad. Pred izstopom iz kabine si morajo obvezno nadeti zaščitno masko ter tovornjak pripraviti na razklad/naklad. Potem se morajo vrniti v kabino in počakati na dokončanje procesa. Prosimo, da striktno sledite navodilom našega osebja.

4. V naši poslovni enoti v Mariboru, na Sokolski ulici 29, ukinjamo sobotna dežurstva. Seveda smo še naprej na voljo vsak delovnik med 7:00 in 15:00.

V upanju, da kmalu zopet pridejo dnevi, ko se bomo lahko sproščeno družili  tudi v živo, vas lepo pozdravljamo!

 

Coma commerce d.o.o.


Arhiv objav

Menu