Obvestilo o spremembi cen

Spoštovani poslovni partner,

Obveščamo vas, da smo glede na trenutne razmere na trgu primorani nekaterim našim prodajnim artiklom zopet spremeniti cene. Konec lanskega leta so se cene surovin začele dvigovati, trg pa se do danes še kar ne umiri. V načrtu smo imeli objavo novega cenika, vendar glede na stanje tržišča, nenehno prilagajanje ter iskanje optimalne poti za izračun cen tega še ne moremo storiti, saj razmere še niso stabilne.

V tem vmesnem času smo si prizadevali čim bolje izkoristiti notranje rezerve, ter optimalno in smotrno prilagoditi cene.

V našem prodajnem programu so se tako cene dvignile od 3 - 30%, nekatere celo več, seveda je to približen odstotek, saj še ni zagotovila da se je trg stabiliziral.

Najnovejše najave podražitev v tem trenutku prihajajo s strani domačih proizvajalcev Livar d.d. (10%, že drugič v letošnjem letu), IMP Armature d.o.o. (4,4%, tudi že druga letošnja podražitev), ter nemškega proizvajalca Hawle, ki draži svoje izdelke za 3%.

Zdi se, da se enormne rasti cen materialov iz plastičnih mas umirjajo na sicer najvišji ravni vsaj zadnjih 10 let, trenutno je rast cen bolj zaznavna pri materialih iz litega železa.

Takoj, ko bo možno, bomo za vas pripravili in seveda objavili  nov cenik in vas o tem obvestili, do takrat pa vas prosimo, da nam sproti pošiljate povpraševanja in se vam zahvaljujemo za sodelovanje ter potrpežljivost.

 

V upanju na nadaljnje uspešno sodelovanje vas lepo pozdravljamo!

 

Lep pozdrav


Arhiv objav

Menu